«Годуємо патріотів»: курсанти та студенти ДонДУВС фасують сухі супи та борщі для захисників
Щосуботи, в межах проєкту «Годуємо патріотів», що реалізується на території Кропивницької громади, курсанти та студенти університету беруть участь у фасуванні сухих супів та борщів. Команда волонтерів передає сухі супи та борщі на передову для військовослужбовців ЗСУ та на деокуповані громади, де є проблеми з забезпеченням, доступом до електрики та газу, аби підтримати наших громадян та дати їм можливість доступу до якісної їжі.
Команда "Годуємо патріотів" сама розробляє рецепти, це борщ червоний традиційний, борщ зелений, суп рисовий, суп вівсяний, суп з пшеничною крупою, суп із горохом".
Вага одного сухого набору супу – пів кілограма, розрахований на 10-15 людей. Щотижня фасують півтори тисячі пакетів.